Veilig werken Reachtruck (Zelfstudie theorie)

259,00

€ 313,39 incl. BTW

Deze reachtruckcursus is voor personen die al beschikken over enige ervaring en al een reachtruck besturen/bestuurd hebben. Daarom kunnen wij de cursus sneller volbrengen. Er wordt veel aandacht besteed aan fout aangeleerde handelingen. Met onze speciale oefeningen zullen we de behendigheid van de chauffeurs vergroten. Om kosten en tijd te besparen dient men de theorie van tevoren zelf door te nemen. De reachtruckcursus zal zich alleen richten op de praktijk.

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Beschrijving

Veilig werken met de Reachtruck (Zelfstudie Theorie)

De reachtruckopleiding is voor personen die al beschikken over enige ervaring en al een reachtruck besturen/bestuurd hebben.
Een persoon die aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars wil voldoen kan de opleiding veilig werken met de reachtruck volgen en zo het reachtruckcertificaat / reachtruckdiploma halen. In het kader van de Arbowet is een onderneming verplicht werknemers grondig te instrueren met betrekking tot een reachtruck.

Opleidingsgegevens en reachtruckcertificaat

De reachtrucktraining bedraagt 1 dag van: 07:30 – 16:00 uur.
Men dient van tevoren de theorie te hebben doorgenomen dit zal voor aanvang van de reachtrucktraining getoetst worden.
Tijdens deze reachtrucktraining ligt de nadruk op de praktijkoefeningen. Deze training dag reachtruck wordt afgesloten met een examen.
Tegen meerprijs en op aanvraag kan er ook gekozen worden voor een SOG Examen (petrochemie), CCV Vak Examen of CCV Veiligheidsexamen. De geldigheid van een reachtruckcertificaat is vijf jaar.

Extra zonder kosten

Stapelaar en Elektropallettruck zijn een vast onderdeel van deze opleiding.
Bij voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u zonder kosten ook een certificaat voor deze voertuigen.

Code95

Voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid kan deze opleiding in aanmerking komen.