Heftruck cursus basis

259,00

€ 313,39 incl. BTW

Deze heftruckcursus is bedoeld voor personen die al beschikken over enige ervaring en al een heftruck besturen/bestuurd hebben. Daarom kunnen wij de cursus sneller volbrengen. Er wordt veel aandacht besteed aan fout aangeleerde handelingen, met onze speciale oefeningen zullen we de behendigheid van de chauffeurs vergroten. Tijdens deze heftruckcursus worden praktijk en theorie afgewisseld maar ligt de nadruk op de praktijkoefeningen.

Ervaringsniveau: enige ervaring

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Beschrijving

Veilig werken met de Heftruck

De heftruck cursus basis is voor personen die al beschikken over enige ervaring en al vaker een heftruck besturen/bestuurd hebben.
Een persoon die aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars wil voldoen kan de opleiding veilig werken met de heftruck volgen en zo het heftruckcertificaat / heftruckdiploma halen. In het kader van de Arbowet is een onderneming verplicht werknemers grondig te instrueren met betrekking tot een heftruck.

Opleidingsgegevens en heftruckcertificaat

De heftruck cursus basis bedraagt 1 dag.
Tijdens deze heftruck cursus worden praktijk en theorie afgewisseld maar ligt de nadruk op de praktijkoefeningen.
De trainingsdagen van de basiscursus heftruck worden afgesloten met een examen. De geldigheid van een heftruckcertificaat is vijf jaar.

Code95

Tegen meerprijs en op aanvraag kan er gekozen worden voor code 95.