Over NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V.

NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V. is een professioneel bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van (her) certificeringen en (herhalings) opleidingen op het gebied van intern transport, veilig hijsen, Arbo en veiligheid.

NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V. is een bedrijf met een groep ervaren instructeurs, wij beschikken over een buitengewoon flexibele organisatie.

Onze filosofie is dat bij de bepaling voor het volgen van een certificering of opleiding, nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de bedrijfsprocessen. Een onderdeel van onze dienstverlening is het bezoeken van een bedrijf om veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. Op basis van deze inventarisatie en evaluatie doen we aanbevelingen om de gesignaleerde risico’s te elimineren of te minimaliseren. Hierdoor kunnen we ons optimaal voor u inzetten. Dat ziet u terug in de resultaten.

Wij slagen er in om certificeringen en (herhalings) opleidingen samen te stellen volgens de best denkbare prijs-kwaliteitverhouding. In alles wat we doen staat u, de klant, centraal.

We moedigen onze klanten dan ook aan om actief feedback te geven en mee te denken over waardevolle verbeteringen.

We hopen u snel als klant te mogen begroeten.
NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V.

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.