Herhalingsopleiding Reachtruck

199,00

€ 240,79 incl. BTW

Deze herhalingscursus reachtruck is bedoeld voor personen die al beschikken over enige ervaring of voor personen die een verlopen certificaat hebben en hun kennis graag willen opfrissen. Tijdens deze herhalingsopleiding reachtruck worden speciale oefeningen gedaan. Dit om de huidige kennis van de reachtruckchauffeur op te frissen. Ook wordt er veel extra aandacht besteed aan wat de reachtruckchauffeur in de dagelijkse praktijk en in de jaren is tegen gekomen.

Ervaringsniveau: Ervaren

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Beschrijving

Herhalingsopleiding Reachtruck

De reachtruckopleiding is bedoeld voor personen die al over enige ervaring beschikken of voor personen die in het bezit zijn van een reachtruckcertificaat en waarvan binnenkort de geldigheid gaat of is verlopen. Een reachtruckchauffeur die aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars wil voldoen kan de herhalingscursus reachtruck volgen en zo de geldigheid van zijn reachtruckcertificaat verlengen.

Opleidingsgegevens en reachtruckcertificaat

De herhalingstraining reachtruck bedraagt 3,5 uur
Tijdens deze reachtrucktraining worden praktijk en theorie afgewisseld maar ligt de nadruk op de praktijkoefeningen en wordt afgesloten met een examen.

Deze cursus komt niet in aanmerking voor code 95, SOG en ccv.

De geldigheidsduur van een reachtruckcertificaat is vijf jaar.