Beginnerscursus reachtruck

259,00

€ 313,39 incl. BTW

Deze reachtruckcursus is voor personen die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat en ook hun reachtruckcertificaat willen behalen. Ook als je nog geen heftruckervaring hebt, is deze cursus geschikt. Tijdens deze reachtruckcursus behandelen we alleen de praktijk van de reachtruck. Perfect wanneer personen al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Een praktijkdag reachtruck is ook goede mogelijkheid wanneer het theoretische gedeelte wel beheerst wordt maar er nog niet veel praktijkervaring is of veel fouten gemaakt worden in de praktijk.

Ervaringsniveau: enige ervaring

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Beschrijving

Reachtruckcursus voor beginners

Deze reachtruckcursus is voor personen die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat en ook hun reachtruckcertificaat willen behalen. Ook als je nog geen heftruckervaring hebt, is deze cursus geschikt. Tijdens deze reachtruckcursus behandelen we de theorie en praktijk van de reachtruck en leer je om veilig te werken met de reachtruck.

De Arbowet spreekt over specifieke deskundigheid dat betekent dat personen met een heftruckcertificaat niet op een reachtruck mogen rijden. In het kader van de Arbowet is een onderneming verplicht werknemers grondig te instrueren met betrekking tot een reachtruck.
Door het volgen van een aanvullende praktijkdag reachtruck kan de persoon naast een heftruckcertificaat ook een reachtruckcertificaat behalen.

Opleidingsgegevens en reachtruckcertificaat

De reachtrucktraining bedraagt 1 dag.
Deze training dag reachtruck wordt afgesloten met een examen.
Deze opleiding komt niet in aanmerking voor SOG of ccv vakexamen. De geldigheid van een reachtruckcertificaat is vijf jaar.

Code95

Tegen meerprijs en op aanvraag kan er gekozen worden voor code 95.