Heftruckcertificaat halen in Amsterdam

Haal uw heftruckcertificaat in Amsterdam. NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt op verschillende locaties door heel Nederland heftruckcursussen aan, zodat u niet ver hoeft te reizen. Naast cursussen op onze locatie in Amsterdam, bieden we heftruckcursussen aan bij u op locatie. Met een cursus op locatie certificeert u eenvoudig en snel uw personeel. Hierna vervolgen ze direct weer hun werkzaamheden, wat kostbare tijd bespaart. Ga voor een heftruckcursus in Amsterdam en ervaar de voordelen die NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt:

  • Heftruckcursussen in Amsterdam voorbeginners en gevorderden
  • Binnen 1 uur een heftruckcertificaat voor uw medewerkers
  • Cursussen voorzien van lesmateriaal, praktijkexamen en officieel heftruckcertificaat
  • Korting mogelijk bij het certificeren van meerdere personeelsleden

NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt al opleidingen aan vanaf € 145,-. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bereik ons telefonisch via 0529 820 210.

Heftruckcertificaat in 1 uur

Binnen 1 uur het heftruckcertificaat halen: bespaar tijd en geld met een heftrucktraining bij u op locatie. Uw medewerkers zijn dan slechts 1 uur uit de roulatie en kunnen direct weer aan het werk. Tijdens de heftruckcursus certificeren we uw personeel zodat ze in staat zijn om veilig te werken met een heftruck. Volg deze incompany training:

Geschikt voor: Bedrijven

Duur: 1 uur
Kosten: vanaf € 139,00

4.7 out of 5 stars

Basiscursus heftruck

Deze heftrucktraining is geschikt voor iedereen die weinig ervaring heeft met een heftruck. Tijdens de heftruckcursus behandelen we zowel de theorie als de praktijk. De focus ligt op het laatste, zodat uw personeel na het behalen van het heftruckcertificaat zeer goed in staat is om zelfstandig een heftruck te besturen. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig. Deze opleiding is ook voor particulieren.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten: € 259 (€ 313.39 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Basiscursus hef- en reachtruck 1 dag

Laat uw medewerkers een certificaat halen dat geldig is voor zowel een heftruck als een reachtruck. Het personeel leert tijdens deze heftruck- en reachtruckcursus over de veiligheidseisen van de Arbowet. Door diverse praktijkoefeningen leren ze zelfstandig met een heftruck en reachtruck te werken. Deze cursus is ook beschikbaar voor particulieren.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten:

4.7 out of 5 stars

Herhalingscursus heftruck

Is uw heftruckcertificaat verlopen en wilt u opnieuw het heftruckcertificaat halen? Tijdens de herhalingsopleiding leren we deelnemers over de actuele veiligheidseisen van de Arbowet en van verzekeraars. Tijdens de heftrucktraining wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen. Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten: € 199 (€ 240.79 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Herhalingscursus heftruck en reachtruck

Iedereen die een reachtruck of een heftruck bestuurt, moet een geldig certificaat bezitten. Tijdens deze heftruckcursus leren de cursisten het veilig en efficiënt bedienen van een heftruck of reachtruck. Na de training is de deelnemer op de hoogte van de laatste eisen van de Arbowet. De training is in de ochtend te volgen en duurt 5 uur.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten: € 398.00 (€ 481.58 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze heftruckcursussen of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met onze klantenservice:

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.