Reachtruckcertificaat halen

We bieden u een uitgebreid aanbod met reachtruck opleidingen. Zo maakt u de keuze uit een 1-uurscertificering tot een 2-daagse basisopleiding. De opleiding volgt u in het Nederlands of in het Engels. De cursussen neemt u ook eenvoudig incompany bij ons af. Onze opleidingen zijn door heel Nederland te volgen.

  • Binnen 1 uur een certificaat halen
  • Focus op veiligheid en praktijk
  • Klantenbeoordeling van 8,6

Klik op een opleiding voor meer informatie of schrijf u direct in. Neem voor vragen telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.

Bel NoRisk Ik wil me inschrijven

1-uurs certificering reachtruck

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00 voor 1 dag(en)

4.7 out of 5 stars

Herhalingsopleiding Reachtruck

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €145.00 voor 1 dag(en)

4.7 out of 5 stars

Beginnerscursus reachtruck

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €195.00 voor 1 dag(en)

4.7 out of 5 stars

2-daagse basisopleiding reachtruck

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €390.00 voor 2 dag(en)

4.7 out of 5 stars

Reachtruckcursus in het Engels

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €245.00 voor 1 dag(en)

4.7 out of 5 stars

Reachtruckcursus incl. code 95

Bedrijven Particulieren

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €295.00 voor 1 dag(en)

4.7 out of 5 stars

De bediening van een reachtruck

De bestuurder van een reachtruck zit dwars gepositioneerd ten opzichte van de rijrichting. Een reachtruck dankt zijn belangrijkste kenmerken aan het flexibel en wendbaar verplaatsen van pallets. De mast met daaraan de vork kan in zijn geheel naar achter en naar voren verschoven worden. Zo is de truck met een kleine draaicirkel geschikt om in smalle ruimtes optimaal te functioneren. Ideaal om goederen van en in stellingen te plaatsen en te vervoeren door magazijnen. De truck bestaat verder uit een draaiend achterwiel en twee vaste voorwielen.

Wat is het verschil tussen een reachtruck en heftruck?

De reachtruck is gespecialiseerd voor het binnen werken in magazijnen met kleine ruimtes en hoge stellingen. De draaicirkel van een reachtruck is kleiner dan die van een heftruck. Een heftruck kan daarentegen binnen én buiten functioneren om goederen te vervoeren. Waar de reachtruck beschikt over 3 wielen, heeft de heftruck 3 of 4 wielen.

Reachtruckcertificaat kosten

We bieden reachtruck opleidingen voor startende en ervaren werknemers. De opleidingen verschillen daarom qua inhoud en prijs. U kunt flink op de kosten besparen door efficiënt gebruik te maken van onze incompany cursussen. Zo laat u bij NoRisk veiligheidsopleidingen meerdere werknemers efficiënt tegelijk certificeren. Dit bespaart niet alleen opleidingskosten, maar ook verloren werkuren van uw personeel. Bekijk bovenstaande opleidingen en de bijhorende prijzen.

Is een reachtruckcertificaat halen verplicht?

Het behalen van een certificaat voor het bedienen van een reachtruck is niet verplicht. Het is wel verplicht dat het personeel op de hoogte is van grondige bedienings- en veiligheidsinstructies. Deze instructies moeten worden vastgelegd voor de inspectie door de Arbowet en verzekeraars. Wanneer dit niet is gebeurd, kunnen bij een inspectie alle werkzaamheden stopgezet worden. Deze mogen weer worden opgepakt wanneer het personeel aantoonbaar competent genoeg is om een transportvoertuig te bedienen.

Het is daarom aan te raden om een reachtruckcertificaat te behalen. Met onze veiligheidsopleidingen leiden we uw personeel op een vlotte manier op met de juiste werkvoorschriften. Daarnaast documenteren we de competenties van het personeel. Zo is er duidelijkheid voor alle partijen dat er op een veilige en correcte manier gewerkt wordt met een reachtruck.

In 4 stappen een reachtruck cursus boeken

Boek in 4 eenvoudige stappen een reachtruck veiligheidscursus en slaag met vlag en wimpel voor uw certificaat.

  1. Bekijk onze reachtruck veiligheidscursussen
  2. Selecteer uw veiligheidscursus. U kunt gelijk de gewenste locatie, datum en tijdstip aanvragen.
  3. Vul de rest van uw gegevens in en voeg eventueel extra cursisten toe.
  4. Klik op ‘schrijf mij in’. Uw boeking is nu geplaatst.

Contact met NoRisk Veiligheidsopleidingen

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over het behalen van een reachtruckcertificaat? Neem contact met ons op via 0529 820 210 of maak gebruik van ons contactformulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel NoRisk Ik wil me inschrijven

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.