BHV cursus 1 dag

€ 0,00 incl. BTW

BHV basis cursus in 1 dag

Ieder bedrijf is verplicht om één of meerdere medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverlener. Onze BHV cursus 1 dag voldoet aan de richtlijnen van het NIBHV. BHV staat voor bedrijfshulpverlening.

Ervaringsniveau: Weinig/geen ervaring

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Kosten zijn per cursist en incl. lesmateriaal en examen.

Beschrijving

Onze cursus BHV in 1 dag

Met onze BHV cursus 1 dag behaalt u binnen 1 dag uw BHV certificaat. Met dit certificaat bent u aantoonbaar BHV’er en bent u op de hoogte van de regels rondom het ontruimen van bijvoorbeeld een bedrijfspand en het verlenen van eerste hulp.

Over onze BHV cursus in 1 dag

Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen bieden we diverse soorten BHV cursussen. Zoals gezegd behaalt u met de 1-daagse cursus uw BHV certificaat binnen 1 dag. De trainingsdag begint om 08:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Tijdens deze BHV basiscursus wisselen we praktijkvoorbeelden en theorie met elkaar af, maar ligt de nadruk vooral op de praktijkoefeningen. De BHV cursus sluiten we uiteindelijk af met een examen. Als u het examen behaalt, is het certificaat een jaar geldig. Na dit jaar volgt u, indien gewenst, een herhalingscursus.

Lesstof van de BHV cursus

Theorie BHV cursus 1 dag

  • Vijf taken
  • Eerste hulp
  • Bewustzijnsstoornissen
  • Circulatie- en ademhalingsstoornissen
  • Overige aandoeningen

Inhoud praktijk BHV cursus 1 dag

  • Ontruiming
  • Communicatie

Eerste hulp

Een belangrijke taak als BHV’er is het verlenen van eerste hulp aan diegene die dat nodig hebben. Tijdens deze cursus leren we u levensreddende technieken, zoals reanimatie en het verlenen van eerste hulp bij verwondingen. Dit omvat ook het herkennen van verschillende medische noodgevallen en het correct handelen in deze situaties.

Ontruiming en Communicatie

In noodsituaties, zoals een brand in een kantoorpand, is een gestructureerde ontruiming van cruciaal belang. Tijdens de cursus leren we u hoe u een snelle en veilige evacuatie uitvoert en hoe u effectief communiceert tijdens een noodsituatie.

Wetgeving rondom BHV

BHV is in Nederland wettelijk verplicht voor elke werkgever en organisatie. De Arbowet schrijft voor dat werkgevers voldoende maatregelen moeten nemen om de veiligheid en gezondheid van hun werknemers en bezoekers te waarborgen. Dit omvat het hebben van voldoende opgeleide BHV’ers in dienst.

Onze BHV cursus in 1 dag voldoet aan de wettelijke vereisten en biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de wetgeving en een veilige werkomgeving te creëren.

Locaties BHV cursussen van NoRisk Veiligheidsopleidingen

U volgt de BHV cursus 1 dag van NoRisk Veiligheidsopleidingen op verschillende locaties. Kies de locatie die het dichtst bij u in de buurt is:

Wilt u met het bedrijf een cursus volgen bij u op locatie? In dat geval is het ook mogelijk een BHV cursus incompany te volgen.

BHV cursus kosten

Voor de kosten rondom deze BVH cursus binnen 1 dag vragen we u een offerte aan te vragen. Dit doet u middels ons offerteformulier.

 Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze BHV cursussen , wilt u graag meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in of bel 0529 820 210.