Openingstijden: 08.30 – 17.00 uur 0529 820 210

Heftruckcertificaat halen


Snel een heftruckcertificaat halen vanaf € 95,- met een van onze heftruck opleidingen. Kies uit onze verschillende cursussen en profiteer van de voordelen van NoRisk:

 • Heftruckopleidingen voor bedrijven én particulieren
 • Binnen 1 uur uw werknemers gecertificeerd
 • Training inclusief officieel heftruckcertificaat, lesmateriaal en praktijkexamen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 0529 820 210. Indien u meer dan 3 werknemers wilt laten certificeren voor de 1-uurs certificering bieden wij de cursus extra voordelig aan.

Heftruckcertificaat in 1 uur

Bedrijven

Binnen 1 uur het heftruckcertificaat halen: bespaar tijd en geld met een heftrucktraining bij u op locatie. Uw medewerkers zijn dan slechts 1 uur uit de roulatie en kunnen direct weer aan het werk. Tijdens de heftruckcursus certificeren we uw personeel zodat ze in staat zijn om veilig te werken met een heftruck. Volg deze incompany training:

Duur: 1 uur
Kosten: € 139,-
Volgende cursus: in overleg

Direct offerte aanvragen

Basiscursus heftruck

Bedrijven Particulieren

Deze heftrucktraining is geschikt voor iedereen die weinig ervaring heeft met een heftruck. Tijdens de heftruckcursus behandelen we zowel de theorie als de praktijk. De focus ligt op het laatste, zodat uw personeel na het behalen van het heftruckcertificaat zeer goed in staat is om zelfstandig een heftruck te besturen. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Duur: 5 uur
Kosten: € 145,-
Eerstvolgende cursus: vr 22 feb

Heftruckcursus basis

Direct inschrijven

Basiscursus heftruck en reachtruck

Bedrijven Particulieren

Laat uw medewerkers een certificaat halen dat geldig is voor zowel een heftruck als een reachtruck. Het personeel leert tijdens deze heftruck- en reachtruckcursus over de veiligheidseisen van de Arbowet. Door diverse praktijkoefeningen leren ze zelfstandig met een heftruck en reachtruck te werken. Deze cursus is ook beschikbaar voor particulieren.

Duur: 5 uur
Kosten: € 224,-
Eerstvolgende cursus: vr 22 feb

Heftruck & reachtruckcursus basis

Direct inschrijven

Herhalingscursus heftruck

Bedrijven Particulieren

Is uw heftruckcertificaat verlopen en wilt u opnieuw het heftruckcertificaat halen? Tijdens de herhalingsopleiding leren we deelnemers over de actuele veiligheidseisen van de Arbowet en van verzekeraars. Tijdens de heftrucktraining wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen. Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig.

Duur: 5 uur
Kosten: € 95,-
Volgende cursus: vr 22 feb

Heftruckcursus herhaling

Direct inschrijven

Herhalingscursus heftruck en reachtruck

Bedrijven Particulieren

Iedereen die een reachtruck of een heftruck bestuurt, moet een geldig certificaat bezitten. Tijdens deze heftruckcursus leren de cursisten het veilig en efficiënt bedienen van een heftruck of reachtruck. Na de training is de deelnemer op de hoogte van de laatste eisen van de Arbowet. De training is in de ochtend te volgen en duurt 5 uur.

Duur: 5 uur
Kosten: € 145,-
Volgende cursus: vr 22 feb

Heftruck & reachtruckcursus herhaling

Direct inschrijven

Heftruck training via het UWV

Particulieren

Voor werkzoekenden met een WW-uitkering bieden we een gratis heftrucktraining via het UWV aan. Met deze training vergroot u uw kansen op een baan aanzienlijk. Tijdens de training leert u veilig werken met een heftruck, reachtruck, EPT of stapelaar. Daarnaast kunt u het scholingspakket uitbreiden met een hoogwerker cursus, cursus Veilig Hijsen of VCA cursus.

Duur: in overleg
Kosten: gratis
Volgende cursus: in overleg

Tijdelijk niet beschikbaar

Inhoud van de heftruckcursus

Tijdens de heftrucktraining worden praktijk en theorie met elkaar afgewisseld, maar de focus ligt op praktijkoefeningen. De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij het halen van het heftruckcertificaat worden uw medewerkers op de volgende onderdelen getoetst:

Praktijk tijdens heftruckcursus

 • Onderhoud van batterij en motor
 • Dagelijkse visuele inspectie
 • Koud stapelen, laden en lossen
 • Pallet- en inrijstellingen
 • Bewustwording van gevaren en risico’s
 • Bediening en besturing van heftruck

Theorie tijdens heftrucktraining

 • Arbowet en andere veiligheidseisen
 • Typen en modellen heftrucks
 • Kennis over de heftruck
 • Schades en kosten
 • Verkeers- en veiligheidsvoorschriften
 • Lastgrafiek en belasten van heftruck

Heftruckcertificaat halen op 18 opleidingslocaties

NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt naast de incompany heftrucktraining ook heftruckcursussen aan op 18 verschillende opleidingslocaties door heel Nederland. Uw medewerkers kunnen ook het heftruckcertificaat halen in:

Neem contact op met NoRisk Veiligheidsopleidingen

Vul het inschrijfformulier in als u een cursist wilt inschrijven voor een heftruck of reachtruck cursus. Wilt u meerdere werknemers certificeren? Neem dan contact op via 0529 820 210 of vraag een offerte aan. Bij cursussen voor meerdere werknemers bieden wij de cursus extra voordelig aan.

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.