BHV cursus

Met een BHV cursus van NoRisk Veiligheidsopleidingen bent u al binnen 2,5 uur een bedrijfshulpverlener. Met het behalen van deze cursus toont u aan te kunnen optreden als BHV’er. U leert onder andere om een bedrijfspand te ontruimen, eerste hulp te verlenen en een beginnende brand te blussen. Volg een BHV cursus bij NoRisk Veiligheidsopleidingen en behaal uw certificaat in bedrijfshulpverlening.

  • BHV cursus van maximaal 1 dag
  • Officieel certificaat na afloop van de BHV cursus
  • Opleidingen voor zowel beginners als cursisten die op herhaling komen

Wilt u een BHV cursus volgen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0529 820 210.

BHV cursus herhaling 2,5 uur

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV cursus basis 4 uur

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 excl. BTW (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV cursus 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

Wat is een BHV cursus?

Met een BHV cursus leert u hoe te handelen als bedrijfshulpverlener. Zo komt er tijdens de opleiding onder andere aan bod hoe u:

  • eerste hulp verleent;
  • een beginnende brand blust;
  • een bedrijfspand ontruimt.

Kortom: u leert handelen ten tijde van een bedrijfsongeval.

Hoe haal ik de BHV cursus?

Direct na de cursus nemen we een examen af. Als u het examen van de BHV cursus succesvol behaalt, krijgt u een officieel getuigschrift dat geldig is bij elk bedrijf. Met een certificaat op zak mag u zich bedrijfshulpverlener noemen.

Is de BHV cursus verplicht?

Ieder bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Die verplichting geldt al bij bedrijven die één werknemer in dienst hebben. Bij de meeste kleinere bedrijven is de werkgever vaak zelf bedrijfshulpverlener.

Hoeveel bedrijfshulpverleners een organisatie moet hebben, hangt af van het type bedrijf en de grootte ervan. De werkgever dient erop toe te zien dat er te allen tijde voldoende bhv’ers aanwezig zijn. Dit aantal hangt onder andere af van de gezondheids- en veiligheidsrisico’s van het bedrijf.

Welke BHV cursus is geschikt voor mij?

NoRisk Veiligheidsopleidingen heeft verschillende soorten BHV cursussen voor verscheidene situaties. Bekijk hieronder wat voor u van toepassing is:

Ik wil een BHV cursus voor verlenging volgen

Voor iedereen die zijn certificaat al eens heeft behaald, heeft NoRisk Veiligheidsopleidingen de BHV cursus van 2,5 uur. Dit is een zeer praktijkgerichte en interactieve cursus waarmee we uw eerder opgedane kennis en vaardigheden opfrissen.

Ik doe de BHV cursus voor het eerst

Voor cursisten die voor het eerst de BHV cursus volgen, bestaat er de BHV cursus van 4 uur. Voorafgaand aan de praktijkdag waar u fysiek aanwezig bent, legt u een e-learning traject af. Zo kunnen we de fysieke BHV cursus sneller doorlopen en heeft u al binnen 4 uur uw certificaat.

1-daagse BHV cursus

Daarnaast hebben we de 1-daagse BHV cursus. Ook deze cursus is speciaal voor degenen die de BHV cursus voor het eerst willen volgen. We wisselen praktijk en theorie met elkaar af, maar leggen we nadruk op praktijkoefeningen.

Hoelang is het certificaat geldig?

Na het behalen van de BHV cursus is het certificaat 1 jaar geldig. Wanneer uw certificaat is verlopen of bijna verloopt, is het belangrijk om opnieuw de cursus te volgen. Met onze 2 uur durende BHV cursus heeft u alle kennis en vaardigheden zo weer opgefrist.

Wat kost een BHV cursus?

Bekijk onderstaand overzicht voor de prijzen van onze BHV cursussen:

Type BHV cursus Prijzen Aanmelden voor de BHV cursus
BHV cursus voor beginners – 4 uur (incl. e-learning) € 179,- Direct inschrijven
BHV cursus voor beginners – 1 dag Vraag een offerte aan Direct inschrijven
BHV cursus – herhaling – 2,5 uur € 139,- Direct inschrijven

Locaties BHV cursussen van NoRisk Veiligheidsopleidingen

U volgt de BHV cursussen van NoRisk Veiligheidsopleidingen op de volgende locaties:

Het is ook mogelijk een BHV cursus incompany te volgen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze BHV cursussen of wilt u een offerte? Vul dan ons offerteformulier in of bel 0529 820 210.

Bel NoRisk Ik wil me inschrijven