BHV certificaat

Een BHV certificaat is essentieel voor de veiligheid op de werkvloer. Het toont aan dat u bent opgeleid om eerste hulp te verlenen, branden te bestrijden en veilige evacuaties uit te voeren tijdens noodsituaties. Met dit certificaat voldoet u aan de wettelijke eisen en draagt u bij aan een veilige en verantwoorde werkomgeving. Of u nu een werkgever bent die zijn personeel wil beschermen of een medewerker die zijn vaardigheden wil uitbreiden, het BHV certificaat is een waardevolle toevoeging. Het is een bewijs van uw inzet voor veiligheid en welzijn op de werkvloer.

  • Keuze uit verschillende cursussen
  • Officieel certificaat
  • Diverse cursuslocaties

BHV basis

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00 (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV cursus in 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

Wat is een BHV certificaat?

Het bedrijfshulpverlening (BHV) certificaat is een officieel bewijs dat u bent opgeleid om als bedrijfshulpverlener op te treden. Dit betekent dat u bent getraind in het verlenen van eerste hulp, het blussen van beginnende branden en het evacueren van een bedrijfspand tijdens noodsituaties. Elke onderneming moet volgens de wet ten minste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in dienst hebben. Deze verplichting geldt al bij bedrijven met slechts één werknemer.

Hoelang is het BHV certificaat geldig?

Een BHV certificaat is na het behalen één jaar geldig. U behoudt de geldigheid van het certificaat door jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Deze herhalingscursus zorgt ervoor dat uw kennis en vaardigheden up-to-date blijven, zodat u te allen tijde voorbereid bent om effectief op te treden bij noodsituaties.

Het belang van het BHV certificaat voor bedrijven

Het BHV certificaat is van cruciaal belang voor de veiligheid binnen uw organisatie. Het toont aan dat uw medewerkers zijn opgeleid om adequaat te reageren op noodsituaties, zoals branden, ongevallen en evacuaties. Hiermee voldoet u aan de wettelijke verplichtingen en verhoogt u de veiligheid op de werkvloer.

Hoe behaalt u het BHV certificaat?

Het BHV certificaat behaalt u door het volgen van een BHV cursus, waarin u wordt opgeleid in eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Deze cursus bestaat uit een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Na een succesvolle afronding van de cursus ontvangt u het officiële BHV certificaat dat 1 jaar geldig is.

Behaal uw BHV certificaat bij NoRisk Veiligheidsopleidingen

Wilt u uw BHV certificaat voor het eerst behalen of de geldigheid van uw huidige certificaat behouden? Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen bieden we diverse BHV cursussen aan, gegeven door ervaren instructeurs:

BHV basis

De BHV basiscursus combineert e-learning met een praktijkdag, waardoor u op een snelle en effectieve manier leert hulp te verlenen. De theorie bestudeert u online of fysiek in een boek wanneer het u uitkomt. Zodra u de theorie beheerst, plannen we een 4,5 uur durende praktijkdag waarop u deze kennis gaat toepassen. Deze cursus is ideaal voor beginners en biedt u de mogelijkheid om individueel of in groepsverband uw certificaat te behalen.

BHV herhaling

Met de BHV herhalingscursus verlengt u snel uw BHV certificaat. Tijdens deze interactieve en praktijkgerichte training van 2,5 uur frissen we uw kennis en vaardigheden van de basiscursus weer helemaal op. Deze cursus is individueel en in groepsverband beschikbaar.

BHV cursus in 1 dag

De BHV cursus in 1 dag is ideaal voor bedrijven die snel en efficiënt hun medewerkers willen opleiden tot bedrijfshulpverleners. De trainingsdag begint om 08.00 uur en eindigt om 16.30 uur, waarbij praktijkvoorbeelden en theorie elkaar afwisselen, met een sterke focus op praktijkoefeningen. Aan het einde van de dag legt u een examen af. Bij het succesvol behalen hiervan ontvangt u een certificaat dat een jaar geldig is.

Cursuslocaties

Wilt u uw BHV certificaat behalen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen? We bieden de verschillende cursussen aan op 3 verschillende locaties in Nederland:

Wilt u een BHV cursus aanvragen voor een grote groep werknemers op locatie bij uw bedrijf? Vraag dan een incompany training aan via ons offerteformulier.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over het BHV certificaat of over een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op via 0529 820 210 of stuur een e-mail naar info@nrvo.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder!