Over de inhoud van deze site

Deze website wordt beheerd en onderhouden door NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62677004 (hierna tezamen aangeduid als: ‘wij’). Deze disclaimer is van toepassing op de website www.noriskveiligheidsopleidingen.nl. Alle rechten voorbehouden.

Inhoud website

Alle tekst, fotos en logo, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

Aansprakelijkheid & onjuistheden

www.noriskveiligheidsopleidingen.nl is met zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Norisk Veiligheidsopleidingen BV is niet aansprakelijk voor enige schade die, direct of indirect, ontstaat als gevolg van het bezoek aan onze website, de (on)bereikbaarheid van de website of van het afgaan op onjuiste informatie op onze website.

Onjuistheden kunt u melden via ons contact formulier.

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.