Welke BHV cursus heb ik nodig?

Bij No Risk Veiligheidsopleidingen kiest u uit verschillende BHV cursussen. Omdat het op een eerste oogopslag soms niet altijd even duidelijk kan zijn wat de cursussen inhouden, lichten we dat hieronder uitgebreid toe.

Welke cursussen zijn er?

2-uurs BHV cursus

4-uurs BHV cursus

1 daagse BHV cursus

De cursus voor beginners

1 daagse cursus

De 1 daagse BHV cursus is bedoeld voor mensen met weinig tot geen ervaring die beginnen bij de basis. Deze cursus duurt van 08:00 tot 16:30 uur. Uw medewerkers zullen hierdoor een (deel van de) werkdag missen.

Inhoud cursus

Tijdens deze cursus behandelen we praktijk en theorie, maar focussen we ons voornamelijk op de praktijkoefeningen.

Voorafgaand aan de cursus is het niet nodig om voorbereidingen te treffen, zoals het leren van de theorie.

Schrijf u direct in Vraag een offerte aan

4-uurs cursus

Net als de BHV cursus van 1 dag, is de 4-uurs cursus bedoeld voor mensen met weinig tot geen ervaring. Het verschil is echter dat de deelnemers van de cursus van 4 uur voorafgaand aan de dag zelf de theorie moeten leren.

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit twee delen: zelfstudie voor de theorie en een praktijkdag. U ontvangt van ons de mogelijkheden om de theorie te leren wanneer het u uitkomt. Dit kan via E-learning of vanuit een fysiek boek.

Op de uitgekozen dag komt u langs voor de praktijk. Deze praktijkdag is gevuld met onder andere blusoefeningen, ontruiming en communicatie.

Schrijf u direct in Vraag een offerte aan

De herhalingscursus

De cursus van 2 uur is ingericht voor mensen met ervaring die, bijvoorbeeld direct na de het verlopen certificaat, het certificaat willen verlengen. Uw vaardigheden en opgedane kennis uit de basiscursus frissen we op, zodat u weer examen kan doen voor een nieuw certificaat.

Inhoud cursus

De herhalingscursus is een BHV cursus waarbij we ons voornamelijk richten op de praktijk. Uiteraard behandelen we ook de theorie.

Schrijf u direct in Vraag een offerte aan

Examen na de cursus

Na afloop van de BHV cursus doen de deelnemers examen. Wanneer zij deze succesvol voltooien, ontvangen ze het BHV certificaat. Deze is 1 jaar geldig.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over de cursussen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of 0529 820 210.

Wilt u eerst weten hoeveel het in totaal kost om de cursus te volgen? Vraag dan een offerte aan.