Hijsbewijs halen in Wijchen

Cursus Veilig Hijsen vanaf € 159,00

Schrijf medewerkers in voor de cursus Veilig Hijsen bij onze cursuslocatie in Wijchen of kies voor een incompany hijscursus. Een hijsbewijs halen is noodzakelijk om de Arbeidsinspectie aan te kunnen tonen dat uw personeel voldoende opgeleid is. We bieden hijscursussen aan in Wijchen voor beginners en gevorderden.

  • Hijscursus mogelijk in Wijchen van 7.00 – 10.30 uur of van 11.00 – 14.30 uur
  • Hijsbewijs vanaf € 159,00
  • Certificering in 1 uur mogelijk

Laat meerdere medewerkers in één keer certificeren en profiteer van hoge kortingen: vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel naar 0529 820 210.

1-uurs cursus Veilig Hijsen

Binnen een uur wordt uw personeel bij u op locatie gecertificeerd. Naast actuele wetgeving leren ze door praktijkoefeningen meer over het hijsen en aanslaan van lasten. Doordat de cursus Veilig Hijsen bij u op locatie wordt gegeven, kan uw personeel direct na de cursus weer aan het werk.

Geschikt voor: Bedrijven

Duur: 1 uur
Kosten: € 159,00

4.7 out of 5 stars

Cursus Veilig Hijsen

Deze cursus is geschikt voor iedereen die veilig met een hijswerktuig wil kunnen hijsen. Volg de Veilig Hijsen cursus op een van de 25 cursuslocaties in Nederland of vraag een incompany cursus aan. Tijdens de cursus leren de cursisten door praktijkoefeningen hoe ze veilig lasten hijsen en aanslaan.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 3,5 uur
Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Opfriscursus Veilig Hijsen

Wilt u uw eigen hijsbewijs of het hijsbewijs van uw personeel verlengen? Door deze cursus zorgen we ervoor dat deelnemers weer op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen die de Arbowet stelt. De cursus Veilig Hijsen is zowel in de ochtend als in de middag te volgen.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 3,5 uur
Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze hijsexperts:

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.