BHV cursus Ommen

Behaal al binnen 1 dag uw BHV certificaat in Ommen. Met dit certificaat toont u aan een bedrijfshulpverlener te zijn die eerste hulp kan verlenen, een pand kan ontruimen en een beginnende brand kan blussen. Behaal uw BHV certificaat bij NoRisk Veiligheidsopleidingen en profiteer van de volgende voordelen:

  • BHV cursus in 1 dag
  • Voor zowel beginners en ervaren cursisten
  • Officieel BHV certificaat

Benieuwd naar een BHV opleiding in de buurt van Ommen? Neem dan contact op met NoRisk Veiligheidsopleidingen: vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 0529 820 210.

BHV basis

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 excl. BTW (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV cursus in 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten:  Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

BHV opleiding in Ommen

Deze cursus kunt u volgen in Ommen. We behandelen zowel theorie als praktijk en sluiten de cursus af met een examen. Zodra u met succes de BHV cursus heeft afgerond, ontvangt u een BHV certificaat. Dat houdt in dat u weet hoe te handelen wanneer er zich bedrijfsongevallen voordoen. U kunt dan onder andere:

  • Eerste hulp verlenen
  • Een beginnende brand blussen
  • Het bedrijfspand ontruimen

Is een BHV certificaat voor ieder bedrijf verplicht?

Ieder bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Dit geldt al voor bedrijven met één werknemer. Vaak is het bij kleinere bedrijven zo dat de werkgever zelf bedrijfshulpverlener is.

Er moeten altijd voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Hoeveel werknemers een BHV certificaat moeten hebben binnen uw bedrijf hangt af van onder andere de grootte en de aard van het bedrijf, die hebben namelijk invloed op de veiligheids- en gezondheidsrisico’s.

Bent u benieuwd naar hoeveel BHV’er u nodig heeft voor uw bedrijf in Ommen? Neem contact op met onze specialisten voor passend advies.

Kies uw cursus

Bij No Risk Veiligheidsopleidingen kunt u verschillende BHV cursussen volgen in of nabij Ommen. We bieden zowel de reguliere BHV cursus als herhalingscursussen. Bekijk de scenario’s hieronder:

Mijn BHV certificaat verloopt

De BHV certificering van 2,5 uur is voor diegenen die al eerder de basiscursus hebben gevolgd en afgerond. Het gaat hier om een opfriscursus, waarbij we gedurende 2 uur een interactieve en praktijkgerichte training geven.

Ik doe de BHV cursus voor het eerst

Voor wie voor het eerst een BHV certificaat gaan halen heeft NoRisk Veiligheidsopleidingen de BHV cursus van 4 uur. We combineren de praktijkdag met een gedeelte E-learning. Het E-learning gedeelte zorgt ervoor dat u snel de theorie leert en u al binnen 4 uur uw BHV certificaat haalt.

Naast de cursus van 4 uur biedt No Riskveiligheidsopleidingen een BHV cursus van 1 dag aan. Ook deze cursus is bedoeld voor cursisten die voor het eerst hun BHV certificaat gaan halen. Hierbij wijden we de hele dag aan zowel theorie als praktijk, maar de nadruk ligt vooral op praktijkoefeningen.

De kosten van een BHV certificaat

Wilt u weten wat het kost om uw BHV certificaat te halen in Ommen? Bekijk het overzicht hieronder:

Type BHV cursus Prijzen Aanmelden voor de BHV cursus
BHV certificaat voor beginners – 4 uur €169,00 Direct inschrijven
BHV certificaat voor beginners – 1 dag op aanvraag Offerteformulier invullen
BHV certificaat – herhaling – 2,5 uur €139,00 Direct inschrijven

BHV cursus op maat voor ondernemers in Ommen

Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen begrijpen we dat ieder bedrijf uniek is met zijn eigen werkomgeving, risico’s, en veiligheidsuitdagingen. Daarom zijn onze bhv cursussen zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op de specifieke behoeften van uw onderneming. Zo kunnen we de training inrichten voor tegel- en schildersbedrijven, autoverkopers, kapperszaken en nog veel meer.

Voor lokale ondernemingen in Ommen

We hebben een scala aan scenario’s ontwikkeld die bijzonder relevant zijn voor de diversiteit aan lokale bedrijven in Ommen, van de gezellige eetcafés tot de trendy kapsalons in het centrum. Onze trainingen zijn gericht op het voorbereiden van uw personeel op de specifieke uitdagingen die zij kunnen tegenkomen. Door intensieve voorbereiding met onze BHV cursussen, staat uw team klaar om doeltreffend te handelen tijdens noodsituaties, wat de impact op uw onderneming en de gemeenschap minimaliseert.

Aangepaste trainingen voor elke onderneming

We leggen de nadruk op maatwerk en flexibiliteit in onze BHV-trainingen. We erkennen dat elke onderneming in Ommen unieke kenmerken en risico’s kent. Terwijl een standaardcursus de basis kan bieden, is het juist de specifieke aanpassing aan de situaties van uw bedrijf die onze trainingen effectief maakt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid binnen uw onderneming, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijfshulpverleners optimaal zijn voorbereid op situaties die kenmerkend zijn voor hun specifieke werkomgeving.

BHV certificaat halen in de buurt van Ommen

Cursussen voor een BHV certificaat geven we niet alleen in Ommen, maar ook op andere plekken in de buurt. U kunt de BHV cursus bijvoorbeeld ook volgen in:

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze BHV cursussen in de buurt van Ommen of wilt u een offerte aanvragen? Voor een offerteaanvraag kunt u ons offerteformulier invullen, voor alle andere vragen kunt u contact met ons opnemen via 0529 820 210 of de onderstaande knoppen.