BHV cursus Hardenberg

In 1 dag een BHV cursus volgen in Hardenberg voor uzelf of uw personeel? Zorg ervoor dat u en uw personeel BHV gecertificeerd zijn en maak gebruik van de voordelen van NoRisk:

  • BHV certificaat binnen 1 dag gehaald
  • Officieel BHV certificaat
  • Cursussen voor beginners én gevorderden

Heeft u vragen over de werkwijze van NoRisk Veiligheidsopleidingen of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan op een van onderstaande buttons:

Bel 0529 820 210 Vraag offerte aan

BHV basis

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 excl. BTW (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV cursus in 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten:  Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

BHV opleiding in Hardenberg

Zodra u en uw personeel het examen succesvol afsluiten, is de BHV certificatie rond. Deze BHV cursus volgt u in Hardenberg en bestaat uit zowel theorie als een praktijkgedeelte.

Een bhv’er is geschoold op het gebied van bedrijfsongevallen. In de cursus komt onder andere aan bod:

  • Het herkennen van gevaarlijke situaties op de werkvloer
  • Een beginnende brand leren blussen
  • Eerste hulp verlenen bij een bedrijfsongeval
  • Een bedrijfspand ontruimen

Is een BHV certificaat verplicht?

Ieder bedrijf heeft de wettelijke verplichting een bedrijfshulpverlener aanwezig te hebben. Deze regel geldt al wanneer u slechts één werknemer in dienst heeft. Vaak is bij kleinere bedrijven de werkgever zelf bhv’er.

Hoeveel bhv’ers u aanwezig moet hebben tijdens werktijd, hangt af van onder andere de grootte en de aard van het bedrijf. Deze twee factoren hebben een grote invloed op de gezondheids- en veiligheidsrisico’s die aanwezig zijn bij uw bedrijf. U dient er als werkgever zijnde voor te zorgen dat er altijd voldoende bhv’ers aanwezig zijn.

Weet u niet zeker hoeveel bhv’ers u nodig heeft? We zoeken dat graag voor u uit. Neem contact met ons op.

Wat zijn de kosten?

In het overzicht hieronder bekijkt u de kosten voor een BHV certificaat:

Type BHV cursus Prijzen Aanmelden voor de BHV cursus
BHV certificaat voor beginners – 4 uur €169,00 Direct inschrijven
BHV certificaat voor beginners – 1 dag op aanvraag Offerteformulier invullen
BHV certificaat – herhaling – 2,5 uur €139,00 Direct inschrijven

Wilt u weten wat het kost als u meerdere medewerkers tegelijk laat certificeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Incompany BHV cursus

Daarnaast geven we de BHV cursus op locatie bij uw bedrijf. Natuurlijk ook in Hardenberg. Dit noemen we een incompany cursus. Voor u is dat extra aantrekkelijk, omdat uw personeel direct na de cursus weer verder kan met de werkzaamheden én de geleerde theorie meteen in de praktijk kan brengen op de plek die ze het beste kennen.

BHV cursus op maat voor ondernemers in Hardenberg

Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen werkomgeving, risico’s en veiligheidsuitdagingen. Daarom zijn onze BHV cursussen zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op de specifieke behoeften van uw onderneming. Of u nu een bouwbedrijf, een detailhandel, een horecazaak of een dienstverlenende instelling in Hardenberg runt, wij kunnen de training specifiek voor uw sector inrichten.

Voor lokale ondernemingen in Hardenberg

We hebben scenario’s ontwikkeld die bijzonder relevant zijn voor een breed scala aan lokale bedrijven in Hardenberg. Van de bruisende restaurants en cafés in het centrum tot de gespecialiseerde kleinhandelszaken, onze trainingen zijn gericht op het voorbereiden van uw personeel op de specifieke uitdagingen die zij kunnen tegenkomen. Een gedegen voorbereiding via onze BHV cursussen zorgt ervoor dat uw team klaar staat om doeltreffend te handelen tijdens noodsituaties, wat de impact op uw onderneming en de gemeenschap minimaliseert.

Aangepaste trainingen voor elke onderneming

Wij leggen de nadruk op maatwerk en flexibiliteit in onze BHV-trainingen. We erkennen dat elke onderneming in Hardenberg unieke kenmerken en risico’s kent. Terwijl een standaardcursus de basis kan bieden, is het juist de specifieke aanpassing aan de situaties van uw bedrijf die onze trainingen effectief maakt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid binnen uw onderneming, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijfshulpverleners optimaal zijn voorbereid op situaties die kenmerkend zijn voor hun specifieke werkomgeving.

BHV certificaat halen in de buurt van Hardenberg

Naast Hardenberg bieden we onze BHV cursussen ook aan op andere locaties in de regio, zodat u altijd een training kunt vinden die geografisch voor u het meest geschikt is.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze BHV cursussen in Hardenberg of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Bel 0529 820 210 Ik wil me inschrijven