BHV cursus Dalfsen

In 1 dag een BHV cursus volgen in Dalfsen. Met een BHV certificaat toont u aan dat u als bedrijfshulpverlener kunt functioneren. Zorg voor de juiste certificering via NoRisk Veiligheidsopleidingen en profiteer van:

  • BHV cursus is 1 dag 
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • Officieel BHV certificaat

Wilt u weten hoe een BHV cursus bij NoRisk in zijn werk gaat? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 0529 820 210.

BHV basis

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 excl. BTW (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV cursus in 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten:  Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

Welke BHV cursus moet ik kiezen?

Op zoek naar de juiste BHV cursus? NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt een scala aan opties die zijn toegesneden op uw specifieke behoeften. Hieronder vindt u een overzicht om u te helpen de beste keuze te maken:

4-uurs certificering BHV – Nieuw

Deze cursus is perfect voor beginners zonder eerdere ervaring met BHV. Met deze 4-uur durende cursus legt u een stevige basis in bedrijfshulpverlening. Het omvat zowel theoretische achtergrondkennis als praktische vaardigheden. De cursus start met een e-learning module, zodat u goed voorbereid aan de slag gaat op de praktijkdag. Deze werkwijze stelt u in staat snel en effectief te leren, waardoor u binnen een halve dag uw certificaat kunt verkrijgen.

BHV herhalingscursus

Ideaal voor hen die hun BHV-certificaat moeten vernieuwen. Deze 2,5 uur durende cursus frist uw kennis en vaardigheden op. Het is een interactieve sessie die praktijkgericht is, waardoor u direct kunt oefenen wat u leert en zo uw certificering kunt verlengen.

Volledige dag BHV cursus

Voor wie een grondigere training zoekt of voor het eerst deelneemt, bieden we een volledige dag BHV training. Deze training combineert theorie en praktijk en legt nadruk op direct toepasbare vaardigheden in noodsituaties. U krijgt een diepgaand inzicht in zowel de praktische uitvoering als de theoretische concepten van BHV, zodat u goed voorbereid bent op elke situatie.

BHV opleiding in Dalfsen

Wanneer u of uw personeel met succes het BHV examen afrondt na de cursus, ontvangt u een BHV certificaat. De cursus en het examen kunt u beide in Dalfsen doen. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen binnen de theorie en de praktijk. Met een BHV certificaat tonen u en uw personeel aan officieel bedrijfshulpverlener te zijn. Tijdens onze cursussen komt onder andere aan bod:

  • Inschatten van gevaarlijke situaties op de werkvloer
  • Veilig ontruimen van een bedrijfspand
  • Een beginnende brand blussen
  • Eerste hulp verlenen

Is BHV verplicht?

Als werkgever bent u verplicht om bedrijfshulpverleners te hebben. Dat geldt al voor bedrijven met slechts één werknemer in dienst. Bij de kleinere bedrijven is de werkgever vaak zelf ook de bhv’er.

Het aantal bedrijfshulpverleners dat aanwezig moet zijn, hangt af van de aard en de grootte van uw bedrijf. Deze twee factoren hebben namelijk veel invloed op de gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Als werkgever dient u er zorg voor te dragen dat er te allen tijde voldoende bhv’ers aanwezig zijn.

Wilt u weten hoeveel bhv’ers uw bedrijf nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Kosten BHV certificaat

Voor een indicatie van de kosten voor een BHV certificaat in of nabij Dalfsen bekijkt u het overzicht hieronder:

Type BHV cursus Prijzen Aanmelden voor de BHV cursus
BHV certificaat voor beginners – 4 uur €169,00 Direct inschrijven
BHV certificaat voor beginners – 1 dag op aanvraag Offerteformulier invullen
BHV certificaat – herhaling – 2,5 uur €139,00 Direct inschrijven

BHV cursus op maat voor uw bedrijf

NoRisk Veiligheidsopleidingen begrijpt dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen specifieke werkomgeving, risico’s en veiligheidsuitdagingen. Daarom zijn onze BHV cursussen ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw onderneming.

Aanbod voor lokale ondernemers in Dalfsen

We hebben een verscheidenheid aan trainingscenario’s die afgestemd zijn op de behoeften van lokale bedrijven, van restaurants tot kapsalons. Dit zorgt ervoor dat uw personeel goed voorbereid is op de specifieke uitdagingen die ze kunnen tegenkomen. Door gedegen voorbereiding via onze BHV-trainingen is uw team in staat om adequaat te reageren op noodsituaties, wat de impact op uw bedrijf en uw medewerkers aanzienlijk vermindert.

Flexibiliteit en maatwerk in trainingen

Flexibiliteit en maatwerk zijn cruciaal in onze BHV-trainingen, omdat elke onderneming unieke eigenschappen en risico’s heeft. Hoewel een algemene BHV cursus de basis kan bieden, is het juist de aanpassing aan de specifieke situaties van uw bedrijf die de training effectief maakt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijfshulpverleners optimaal voorbereid zijn op situaties die kenmerkend zijn voor hun werkomgeving.

BHV cursus in de buurt van Dalfsen

Onze cursussen voor het BHV certificaat zijn beschikbaar in Dalfsen, maar ook op andere plekken, zoals:

Wist uw dat we onze cursussen ook bij u op locatie kunnen geven? Een zogenaamde incompany cursus zorgt voor een directe praktische toepassing van de theorie in de voor u en uw personeel meest relevante praktijkomgeving.

Kunnen we helpen?

Heeft u nog vragen over de BHV cursussen die we geven of wilt u een offerte aanvragen voor het certificeren van meerdere medewerkers die u in dienst heeft? Vul dan het offerteformulier in. Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen via onderstaande buttons.
Bel 0529 820 210 Ik wil me inschrijven