BHV cursus Nieuwleusen

Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen geloven we dat een veilige werkomgeving begint met goed opgeleide medewerkers. Onze BHV cursussen in Nieuwleusen zijn ontworpen om u niet alleen te voorzien van essentiële veiligheidsvaardigheden, maar ook om te zorgen dat u met vertrouwen kunt handelen in noodgevallen.

  • Snel en efficiënt: behaal uw BHV-certificaat in slechts 4 uur met onze intensieve training.
  • Flexibele cursusopties: of u nu een nieuwe BHV’er bent of uw certificaat wilt vernieuwen, wij bieden cursussen op maat aan.
  • Erkende certificering: na succesvolle afronding ontvangt u een officieel BHV-certificaat.

Wilt u een BHV cursus volgen in Nieuwleusen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0529 820 210.
Bel 0529 820 210 Ik wil me inschrijven

BHV basis

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 excl. BTW (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV cursus in 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten:  Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

Welke BHV cursus is geschikt voor mij?

NoRisk Veiligheidsopleidingen heeft verschillende soorten BHV cursussen voor verschillende situaties. Bekijk hieronder wat voor u van toepassing is:

Ik doe de BHV cursus voor het eerst

Als u nog geen ervaring heeft met BHV, dan is de BHV cursus van 4 uur ideaal voor u. Deze cursus biedt een solide basis in bedrijfshulpverlening, waarbij u zowel praktische vaardigheden als theoretische kennis opdoet. U begint met een e-learning module, waardoor u goed voorbereid aan de praktijkdag begint. Zo bent u in staat om efficiënt te leren en kunt u binnen een halve dag uw certificaat in handen hebben.

Ik wil een BHV cursus voor verlenging volgen

Heeft u al eens een BHV cursus voltooid en is het tijd voor een opfriscursus? Onze BHV cursus van 2,5 uur is gericht op het vernieuwen van uw kennis en vaardigheden. Deze interactieve cursus is praktijkgericht, waardoor u direct de geleerde vaardigheden in de praktijk kunt brengen en uw certificering kunt verlengen.

1-daagse BHV cursus

Voor degenen die de voorkeur geven aan een uitgebreidere training of voor het eerst deelnemen, bieden we ook een 1-daagse BHV cursus aan. Deze cursus biedt een evenwichtige mix van theorie en praktijk, met een sterke focus op hands-on oefeningen. Dit zorgt ervoor dat u volledig voorbereid bent om te handelen in noodgevallen, met een diepgaand begrip van zowel de praktische als theoretische aspecten van BHV.

BHV cursus kosten Nieuwleusen

Bekijk onderstaand overzicht voor de prijzen van onze BHV cursussen:

Type BHV cursus Prijzen Aanmelden voor de BHV cursus
BHV cursus voor beginners – 4 uur (incl. e-learning) € 179,- Direct inschrijven
BHV cursus voor beginners – 1 dag Vraag een offerte aan Offerteformulier invullen
BHV cursus – herhaling – 2,5 uur € 139,- Direct inschrijven

BHV cursus die aansluit op uw behoeften

Bij NoRisk Veiligheidsopleidingen weten we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Elk heeft zijn eigen unieke werkomgeving, risico’s en veiligheidsuitdagingen. Daarom hebben we onze BHV cursussen ontwikkeld met het oog op maatwerk, zodat ze perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Speciaal voor lokale ondernemers

We bieden een reeks scenario’s die relevant zijn voor diverse lokale ondernemingen, van restaurants tot kapsalons, om ervoor te zorgen dat uw personeel voorbereid is op de unieke uitdagingen die ze kunnen tegenkomen. Een grondige voorbereiding door middel van onze BHV-trainingen zorgt ervoor dat uw team klaar staat om effectief te reageren op noodsituaties, waardoor de impact op uw bedrijf en de mensen die er deel van uitmaken, wordt geminimaliseerd.

Maatwerk en flexibiliteit

Maatwerk en flexibiliteit in BHV-trainingen zijn van groot belang, aangezien elke onderneming unieke kenmerken en risico’s heeft. Een standaard BHV cursus kan de basis wel dekken, maar het is de specifieke aanpassing aan de bedrijfsspecifieke situaties die de training echt effectief maakt. Dit verhoogt de algehele veiligheid en zorgt ervoor dat bedrijfshulpverleners goed voorbereid zijn op situaties die specifiek zijn voor hun werkomgeving.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze BHV cursussen of wilt u een offerte? Vul dan ons offerteformulier in of bel 0529 820 210.

Bel 0529 820 210 Ik wil me inschrijven