BHV certificaat

Behaal al binnen 1 dag uw BHV certificaat met onze opleiding BHV. Het certificaat toont aan dat u een bedrijfshulpverlener bent. U bent dan in staat om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Volg de opleiding bij NoRisk Veiligheidsopleidingen en behaal succesvol uw BHV certificaat.

  • BHV certificaat behalen binnen 1 dag
  • Opleidingen voor beginners en ervaren cursisten
  • Officieel certificaat

Wilt u een certificaat halen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 0529 820 210.

BHV certificaat herhaling 2,5 uur

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €139.00

4.7 out of 5 stars

BHV certificaat basis 4 uur

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00 (incl. e-learning)

4.7 out of 5 stars

BHV certificaat 1 dag

Geschikt voor: Bedrijven Incompany

Kosten: Vraag een offerte aan

4.7 out of 5 stars

Wat is een BHV certificaat?

Met een BHV certificaat toont u aan als bedrijfshulpverlener te kunnen fungeren. U kunt een bedrijfspand ontruimen, eerste hulp verlenen en een beginnende brand blussen. Dit certificaat is geldig bij ieder bedrijf.

Hoe krijg ik een BHV certificaat?

U ontvangt een BHV certificaat na het succesvol volgen van een opleiding. Tijdens deze opleiding behandelen we zowel theorie als praktijk. De opleiding sluiten we af met een examen. Als u dit behaalt, ontvangt u van ons een certificaat, waarmee u aantoont dat u bedrijfshulpverlener bent. U weet nu hoe te handelen tijdens een ongeval op de werkvloer.

Is een BHV certificaat verplicht?

Bij elk bedrijf is het verplicht om medewerkers in dienst te hebben met een BHV certificaat. Deze regel geldt al vanaf bedrijven met één medewerker. Bij kleinere bedrijven komt het ook voor dat de werkgever zelf BHV’er is.

Het aantal verplichte medewerkers met een BHV certificaat hangt af van de grootte en de aard van het bedrijf. Er moeten altijd genoeg BHV’ers aanwezig zijn. Het aantal hangt af van de veiligheids- en gezondheidsrisico’s.

Welke opleiding BHV certificaat halen is geschikt voor mij?

NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt diverse manieren aan om uw BHV certificaat te halen. Bekijk hieronder welke situatie op u van toepassing is.

Mijn BHV certificaat verloopt

De BHV opleiding van 2 uur is voor mensen die al eens eerder een certificaat behaald hebben. Tijdens deze 2 uur gaan we aan de hand van interactieve en zeer praktijkgerichte training uw kennis en vaardigheden opfrissen.

Ik haal mijn BHV certificaat voor het eerst

De BHV opleiding van 4 uur is voor mensen die voor het eerst hun BHV certificaat gaan halen. De praktijkdag waarop u aanwezig bent combineren we met E-learning. Op deze manier leert u snel alle theorie en behaalt u binnen 4 uur uw BHV certificaat.

BHV certificaat in 1 dag

Naast onze BHV opleiding van 4 uur hebben we een opleiding van 1 dag. Ook deze opleiding is geschikt voor mensen die voor het eerst de cursus gaan volgen. De dag is gevuld met theorie en praktijk. De nadruk ligt op de praktijkoefeningen.

Geldigheid van een BHV certificaat

Een BHV certificaat is een jaar lang geldig. Als uw certificaat verlopen is of bijna verloopt, is het van belang dat u opnieuw uw certificaat behaalt. Met onze 2 uur durende opleiding behaalt u eenvoudig opnieuw uw certificaat.

Type BHV certificaat Prijzen Aanmelden BHV certificaat halen
BHV certificaat voor beginners – 4 uur (incl. e-learning) € 179,- Direct inschrijven
BHV certificaat voor beginners – 1 dag Vraag een offerte aan Direct inschrijven
BHV certificaat – herhaling – 2,5 uur € 139,- Direct inschrijven

Locaties BHV certificaat halen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen

U kunt uw BHV certificaat halen op de volgende locaties:

Daarnaast kunt u uw BHV certificaat incompany behalen.

Neem contact op met NoRisk Veiligheidsopleidingen

Heeft u vragen over onze BHV opleidingen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op via 0529 820 210.

Bel NoRisk Ik wil me inschrijven,