BHV cursus

Behaal binnen 1 dag al uw BHV-certificaat tijdens onze BHV cursus. Het certificaat dat u ontvangt toont aan dat u een bedrijfshulpverlener bent en dat u in staat bent om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Volg uw BHV cursus bij NoRisk Veiligheidsopleidingen en behaal uw certificaat al binnen 1 dag.

  • BHV certificaat behalen binnen 1 dag
  • Cursus voor beginners en voor ervaren cursisten
  • Officieel BHV certificaat

Wilt u een BHV cursus volgen bij NoRisk Veiligheidsopleidingen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 0529 820 210.

2-uurs certificering BHV – Herhaling

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €129.00

4.7 out of 5 stars

4-uurs certificering BHV – Nieuw

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €159.00

4.7 out of 5 stars

1 daagse BHV opleiding

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Kosten: €179.00

4.7 out of 5 stars

Wat is een BHV certificaat?

Een BHV certificaat ontvangt u na het succesvol volgen van een BHV cursus. Tijdens deze cursus behandelen we theorie en praktijk. De cursus wordt afgesloten met een examen. Als u dit behaalt, ontvangt u van ons een BHV certificaat. Met dit certificaat toont u aan dat u een bedrijfshulpverlener bent. Dit betekent dat u weet hoe u moet handelen tijdens ongevallen op de werkvloer. U bent in staat om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen.

Is een BHV certificaat verplicht?

Bij elk bedrijf is het verplicht om medewerkers in dienst te hebben met een BHV certificaat. Deze regel geldt al vanaf bedrijven met één medewerker. Bij kleinere bedrijven komt het ook voor dat de werkgever zelf bhv’er is.

Het aantal verplichte medewerkers met een BHV certificaat hangt af van de grootte en de aard van het bedrijf. Er moeten altijd genoeg bhv’ers aanwezig zijn. Het aantal hangt af van de veiligheids- en gezondheidsrisico’s.

Welke BHV cursus is geschikt voor mij?

NoRisk Veiligheidsopleidingen biedt diverse soorten BHV cursussen aan. Check hieronder welke situatie op u van toepassing is.

Mijn certificaat verloopt

De BHV cursus van 2 uur is voor mensen die al eens eerder een basiscursus gevolgd hebben. Tijdens deze 2 uur gaan we aan de hand van interactieve en zeer praktijkgerichte training uw kennis en vaardigheden opfrissen.

Ik heb geen kennis en ervaring

De BHV cursus van 4 uur is voor mensen die voor het eerst de cursus gaan volgen. De praktijkdag waarop u aanwezig bent wordt gecombineerd met E-learning. Op deze manier leert u snel alle theorie en behaalt u binnen 4 uur al uw BHV certificaat.

Naast onze BHV cursus van 4 uur hebben we een cursus van 1 dag. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die voor het eerst de cursus gaan volgen. De dag wordt gevuld met theorie en praktijk. De nadruk ligt op de praktijkoefeningen.

Geldigheid van een BHV certificaat

Een BHV certificaat is een jaar lang geldig. Als uw certificaat verlopen is of bijna verloopt, is het van belang dat u opnieuw uw certificaat behaalt. Met onze 2 uur durende BHV cursus behaalt u eenvoudig opnieuw uw certificaat.

Wat kost een BHV certificaat?

In het overzicht hieronder vindt u de prijzen van onze BHV cursussen.

Type BHV cursusPrijzenAanmelden voor de BHV cursus
BHV certificaat voor beginners – 4 uur€159,00Direct inschrijven
BHV certificaat voor beginners – 1 dag€179,00Direct inschrijven
BHV certificaat – herhaling – 2 uur€129,00Direct inschrijven

Locaties BHV cursus van NoRisk Veiligheidsopleidingen

De BHV cursus is te volgen op de volgende locaties:

  • Hardenberg
  • Dalfsen
  • Ommen

Daarnaast is het BHV certificaat ook te behalen via de incompany cursus.

Neem contact op met NoRisk Veiligheidsopleidingen

Heeft u vragen over onze BHV cursussen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op via 0529 820 210.

Bel NoRisk Ik wil me inschrijven