Openingstijden: 08.30 – 17.00 uur 0529 820 210

Hijsbewijs halen in Rotterdam


Cursus Veilig Hijsen vanaf € 139,00

Schrijf medewerkers in voor de cursus Veilig Hijsen bij onze cursuslocatie in Rotterdam of kies voor een incompany hijscursus. Een hijsbewijs halen is noodzakelijk om de Arbeidsinspectie aan te kunnen tonen dat uw personeel voldoende opgeleid is. We bieden hijscursussen aan in Rotterdam voor beginners en gevorderden.

  • Basiscursus en herhalingscursus mogelijk in Rotterdam
  • Hijsbewijs vanaf € 139,00
  • Certificering in 1 uur mogelijk

Wanneer u kiest voor de incompany hijscursus en u wilt meerdere werknemers in één keer certificeren, dan raden we aan om een offerte aan te vragen. In dat geval zijn we namelijk in staat om de cursus tegen een extra voordelig tarief aan te bieden. Neem contact op met onze hijsspecialisten via 0529 820 210 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

In 1 uur het hijsbewijs halen

Bedrijven

In slechts 1 uur het VVL certificaat halen met een incompany hijscursus van NoRisk. Uw medewerkers zijn maar 1 uur met de cursus bezig, zodat u aanzienlijk op opleidings- en arbeidskosten bespaart. Daarnaast zijn wij in staat om de cursus op deze manier goedkoper aan te bieden. Naast actuele wetgeving frissen we door praktijkoefeningen de kennis en vaardigheden van medewerkers op.

Cursusduur: 1 uur
Prijs: € 139,00
Cursuslocatie: op uw locatie
Volgende cursus: in overleg

Incompany hijscursus Direct inschrijven

Basiscursus Veilig Hijsen

Bedrijven Particulieren Geen ervaring

De basiscursus Veilig Hijsen is geschikt voor beginners zonder hijscertificaat. In 3,5 uur wordt uw personeel klaargestoomd om veilig te kunnen werken met kranen en hijswerktuigen. We behandelen actuele veiligheidseisen en wetgeving, maar de focus ligt op de praktijk. Daardoor is uw personeel na het voltooien van de opleiding in staat om zelfstandig met kranen en takels te werken.

Cursusduur: 3,5 uur
Prijs: € 219,00 (vraag naar incompany tarief)
Cursuslocatie: Rotterdam of op uw locatie
Eerstvolgende cursus: wo 4 mrt

Basiscursus Veilig Hijsen Direct inschrijven

Hijscertificaat verlengen

Bedrijven Particulieren Veel ervaring

Deze cursus is bedoeld voor het verlengen van het hijsbewijs. De cursus is geschikt voor particulieren en werknemers van bedrijven waarvan het hijscertificaat is verlopen. We behandelen actuele wetgeving, maar gaan ook met diverse praktijkoefeningen aan de slag. Na het afronden van de hijscursus is het VVL certificaat weer 5 jaar geldig. Deze cursus Veilig Hijsen is te volgen bij u op locatie of bij onze cursuslocatie in Rotterdam.

Cursusduur: 3,5 uur
Prijs: € 219,00 (vraag naar incompany tarief)
Cursuslocatie: Rotterdam of op uw locatie
Eerstvolgende cursus: wo 4 mrt

Herhalingscursus Veilig Hijsen Direct inschrijven

Cursuslocatie Rotterdam

Fortunaweg 17
3113 AN Schiedam

Cursustijden:

  • 07:30 - 13:00 uur
  • 11:00 - 16:00 uur

Route plannen naar onze cursuslocatie in Rotterdam:

 

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze hijsexperts:

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.