Openingstijden: 08.30 – 17.00 uur 0529 820 210

Hoogwerker certificaat halen in Almere


Snel en goedkoop het hoogwerker certificaat halen bij onze cursuslocatie in Almere of bij u op locatie. Volg de incompany cursus, basiscursus voor beginners of de herhalingsopleiding voor het verlengen van het hoogwerker certificaat.

  • Hoogwerker cursus vanaf € 145,- in Almere
  • Hoogwerker certificaat in 1 uur halen
  • Inclusief hoogwerker certificaat, praktijkexamen en lesmateriaal

Kies voor de incompany hoogwerker opleiding en laat meerdere medewerkers in één keer certificeren: zo zijn wij in staat om de cursus tegen een voordeliger tarief aan te bieden. Neem contact op met onze specialisten via 0529 820 210 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

In 1 uur een hoogwerker certificaat halen

Bedrijven

Laat uw medewerkers het hoogwerker certificaat halen door te kiezen voor de incompany hoogwerker cursus. Uw personeel certificeren we bij u op de werkvloer, zodat medewerkers maar één uur uit de roulatie zijn. Zo bespaart u naast opleidingskosten ook veel arbeidskosten. We frissen door praktijkoefeningen en informatie over de actuele wetgeving de kennis en vaardigheden van medewerkers op.

Cursusduur: 1 uur
Prijs: € 139,00
Cursuslocatie: op locatie
Volgende cursus: in overleg

Incompany hoogwerkercursus Direct inschrijven

Hoogwerker cursus voor beginners

Bedrijven Particulieren

De hoogwerker basiscursus is geschikt voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met het bedienen van hoogwerkers. Tijdens de cursus gaan we aan de slag met verschillende hoogwerkers, zodat uw medewerkers na het halen van het hoogwerker certificaat in staat zijn om zelfstandig met een hoogwerker te werken. Ook leren ze alles over actuele veiligheidseisen en wetgeving.

Cursusduur: 5 uur
Prijs: € 195,00 (vraag naar incompany tarief)
Cursuslocatie: Almere of op locatie
Eerstvolgende cursus: ma 2 mrt

Hoogwerkercursus basis Direct inschrijven

Hoogwerker certificaat verlengen

Bedrijven Particulieren

Het hoogwerker certificaat verlengen doet u met deze cursus. De hoogwerker herhalingsopleiding is geschikt voor particulieren en bedrijven. We behandelen theorie zoals actuele eisen van de Arbeidsinspectie, maar de focus ligt op de praktijk. Na het succesvol afronden van de cursus is het hoogwerker certificaat weer 5 jaar geldig. Deze hoogwerker opleiding is ook te volgen bij u op locatie.

Cursusduur: 5 uur
Prijs: € 145,00 (vraag naar incompany tarief)
Cursuslocatie: Almere of op locatie
Eerstvolgende cursus: ma 2 mrt

Hoogwerkercursus herhaling Direct inschrijven

Cursuslocatie Almere

Oplagestraat 6
1321 NJ Almere

Cursustijden:

  • 07:30 - 13:00 uur
  • 11:00 - 16:00 uur

Deze certificaten zijn ook te halen bij onze locatie in Almere:

Direct een route plannen naar onze cursuslocatie in Almere

 

Neem contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer weten over onze hoogwerker opleidingen? Vraag het onze hoogwerkerspecialisten:

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.