Hijsbewijs halen in Ommen

Cursus Veilig Hijsen vanaf € 139,-

Laat uw personeel hun hijsbewijs halen in Ommen. Dat kan op onze cursuslocatie of via een incompany cursus. Het hijsbewijs is voor uw medewerkers noodzakelijk, zodat ze voor de Arbeidsinspectie aantoonbaar veilig kunnen hijsen. Onze hijscursussen zijn geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden die op herhalingscursus moeten. Via NoRisk profiteert u automatisch van een aantal voordelen:

  • Hijsbewijs halen vanaf € 139,-
  • Certificering binnen 1 uur
  • Basis- en herhalingscursus mogelijk in Ommen

Als u meerdere medewerkers tegelijk certificeert, profiteert u van fikse kortingen. Vraag naar de mogelijkheden via een vrijblijvende offerte of bel naar 0529 820 210.

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

1-uurs cursus Veilig Hijsen

Binnen een uur wordt uw personeel bij u op locatie gecertificeerd. Naast actuele wetgeving leren ze door praktijkoefeningen meer over het hijsen en aanslaan van lasten. Doordat de cursus Veilig Hijsen bij u op locatie wordt gegeven, kan uw personeel direct na de cursus weer aan het werk.

Geschikt voor: Bedrijven

Duur: 1 uur
Kosten: € 139,00

4.7 out of 5 stars

Cursus Veilig Hijsen

Deze cursus is geschikt voor iedereen die veilig met een hijswerktuig wil kunnen hijsen. Volg de Veilig Hijsen cursus op een van de 25 cursuslocaties in Nederland of vraag een incompany cursus aan. Tijdens de cursus leren de cursisten door praktijkoefeningen hoe ze veilig lasten hijsen en aanslaan.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Opfriscursus Veilig Hijsen

Wilt u uw eigen hijsbewijs of het hijsbewijs van uw personeel verlengen? Door deze cursus zorgen we ervoor dat deelnemers weer op de hoogte zijn van de laatste veiligheidseisen die de Arbowet stelt. De cursus Veilig Hijsen is zowel in de ochtend als in de middag te volgen.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

4.7 out of 5 stars

Cursuslocatie Ommen

Schurinkstraat 22b
7731 GD, Ommen

Cursustijden:

  • 07:30 – 13:00 uur
  • 11:00 – 16:00 uur

Direct een route plannen naar onze cursuslocatie in Ommen

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze hijscursussen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande buttons:

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.