Hoogwerkercertificaat halen in Ommen

Bij NoRisk halen uw medewerkers hun hoogwerkercertificaat in Ommen al binnen 1 uur. Kom langs op onze cursuslocatie in Ommen of laat uw personeel het certificaat incompany halen. We bieden twee verschillende soorten hoogwerkercursussen aan: de basiscursus voor beginners of de herhalingscursus voor wanneer uw personeel het hoogwerkercertificaat wil verlengen. Regel het via NoRisk en profiteer automatisch van de volgende voordelen:

  • Hoogwerkercertificaat halen binnen 1 uur
  • Cursussen vanaf € 145,- in Ommen
  • Inclusief certificaat, lesmateriaal en praktijkexamen

Als u meerdere collega’s tegelijk laat certificeren, profiteert u van aantrekkelijke kortingen. Vraag naar de mogelijkheden met een vrijblijvende offerte of bel 0529 820 210.

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Hoogwerker certificaat halen in 1 uur

Uw personeel wordt bij u op locatie gecertificeerd door onze experts. Binnen 1 uur kunnen ze het hoogwerker certificaat halen. Tijdens deze certificering nemen we alles door met betrekking tot het veilig besturen van een hoogwerker. Naast theorie, ligt de focus op praktijkoefeningen.

Geschikt voor: Bedrijven

Duur: 1 uur
Prijs: € 139,00

4.7 out of 5 stars

Hoogwerker cursus basis

Snel uw hoogwerker certificaat halen met de basis hoogwerker cursus als u weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een hoogwerker. Door middel van praktijkoefeningen en theorie leert de medewerker meer over veilig werken met een hoogwerker. Het hoogwerker certificaat is vijf jaar geldig.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Duur: 5 uur
Prijs: € 249.00 (€ 301.29 incl. btw)
(vraag naar incompany tarief)

4.7 out of 5 stars

Hoogwerker certificaat verlengen

Het hoogwerker certificaat verlengen doet u met deze cursus. De hoogwerker herhalingsopleiding is geschikt voor particulieren en bedrijven. We behandelen theorie zoals actuele eisen van de Arbeidsinspectie, maar de focus ligt op de praktijk. Na het succesvol afronden van de cursus is het hoogwerker certificaat weer 5 jaar geldig. Deze hoogwerker opleiding is ook te volgen bij u op locatie.

Geschikt voor: Bedrijven en Particulieren

Cursusduur: 5 uur
Prijs: € 199.00 (€ 240.79 incl. btw)
(vraag naar incompany tarief)

4.7 out of 5 stars

Contact opnemen

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen over onze hoogwerkercursussen? Onze klantenservice staat voor u klaar:

Vraag direct een offerte aan 0529 820 210

Dé aanbieder voor Veiligheidsopleidingen in Nederland.

Wij geven trainingen op 25 locaties in het land en Incompany. Ervaren, Klantgericht & Lage Kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij scherpe prijzen en top service.